RefinansieringsKalkulator

En refinansieringskalkulator hvor du enkelt kan sette to lån opp mot hverandre for å se om det er verdt å refinansiere.


Sammenlign to Lån og Gjør en Vurdering på Hvilket Som er Best.

Tanken bak denne kalkulatoren, er å sette opp en enkel vurdering av 2 lån. Den er primært tenkt brukt i forbindelse med refinansiering av lån, men kan fint benyttes til å sammenligne lån generelt.

Den er laget enkel for å kunne gi en enkelt men fullt ut riktig sammenligning av lån.

Skal du refinansiere lånet ditt, bør du først sjekke hvor mye du egentlig sparer totalt. Mange velger en lengre låneperiode for å redusere de månedlige kostnadene, men det er nødvendigvis ikke det rimeligste alternativet over tid.

 

Refinansiering er Ikke Bare for Boliglån.

De lånene du faktisk kan tjene mest på å refinansiere, er små lån med høy rente, gjerne forbrukslån. Har du mer enn ett slikt lån, kan det ofte lønne seg å refinansiere alle smålån inn i et større bare for å unngå termingebyrer.

Det kan også være store forskjeller på rentesatsen på forskjellige forbrukslån, det kan faktisk lønne seg å refinansiere ett forbrukslån med et annet.

Kalkulatoren tar ikke høyde for termingebyr. Det må du evt legge til selv, eller bruk effektiv rente for å få en mer korrekt sammenligning av lånene.

 

Mange Bruksområder, Ikke Bare Refinansiering.

Kalkulatoren kan brukes til å se hvor mye utgiftene på lånet øker dersom renten øker. Legg f.eks en høyere rente i nederste felt, så vil du enkelt se hvor mye ekstrautgifter som tilkommer.

Du kan også bruke den til å se hvordan lånet ditt påvirkes av forskjellig lengde på løpetid. Ved mindre lånebeløp er det ikke så store ekstrautgifter hver måned, selv om du reduserer låneperioden litt. Totalsummen blir mye lavere!

Refinansiering av lån

Du kan spare mye penger på refinansiering av lån

Har Du Mer Verdi enn Du Tror?

Mange har betalt ned en del på huslånet sitt. Det kan være lurt å få en ny taksering av boligen og se hvor mye den er verdt i forhold til hva du har i lån. Har du betydelig mer verdi i bolig enn i selve boliglånet, kan det være lurt å vurdere refinansiering av boliglånet. Har du billån eller et forbrukslån også, kan du få bedre rentebetingelser ved å inkludere disse i boliglånet.